Alles over de magische wereld van Disney vind je op Disneyverse

Ons meest magische project

Alles over de magische wereld van Disney vind je op Disneyverse

Alles over de magische wereld van Disney vind je op Disneyverse 2560 1440 Yeti Media

Iedereen heeft zijn helden en voorbeelden. Een van de grote voorbeelden van Yeti Media, is Disney. Het alomtegenwoordige mediabedrijf combineert moeiteloos dezelfde pijlers waar Yeti Media ook in gelooft: storytelling, innovatie en de ambitie om dromen waar te maken.

Dat een bedrijf dat zichzelf Yeti Media heeft genoemd een voorliefde heeft voor fantasie en verhalen, komt vast niet als een verrassing. We geloven dat de betekenis van het leven zich verschuilt in verhalen. Hoeveel geld je vergaard hebt in je leven doet er dan niet toe, aan de eindstreep wil je unieke verhalen kunnen vertellen. Die verhalen inspireren dan opnieuw andere mensen, die op hun beurt dan die inspiratie gebruiken als drijfveer om hun eigen verhalen te maken. We geloven in de kracht van storytelling en niemand is daar beter in dan Disney. We hebben er zoveel respect voor, dat we er een nieuw mediakanaal aan wijden: Disneyverse.

Disneyverse is een ode aan de essentie van Yeti Media: een grenzeloze verbeelding en de passie om dromen waar te maken.

Disney wordt als mediabedrijf dagelijks sterker. Aan de hand van strategische overnames en het toepassen van innovatie en digitalisatie (zoals Disney Plus) bereikt het bedrijf meer mensen dan ooit. Niet alleen jongere generaties, maar ook voor de hedendaagse generatie (en de oudere generatie) blijft Disney een onlosmakelijk deel van hun leven. Of ze nu op zoek zijn naar de nieuwe trailer van Frozen of de nostalgische toer willen opgaan met de remake van The Lion King, zowat iedereen komt regelmatig in aanraking met de mediagigant.

Disneyverse logo animation

Disneyverse: meer dan magie

Aan de hand van dieptestukken bieden we op Disneyverse.be een unieke kijk op de magische wereld van Disney. Gaande van een overzicht van nieuwe toevoegingen op Disney+ tot een psychoanalyse van The Princess and the Frog, Disneyverse behandelt alles dat achter de magie schuilt. Daarmee hanteren we eenzelfde strategie zoals bij Gamerverse, waarmee we uitgaan van het feit dat kwalitatieve content altijd wint. Daarmee is Disneyverse de ideale thuisbasis voor iedereen die een bredere kijk wil ontwikkelen op het magische bedrijf.

Disneyverse is te bereiken via volgende kanalen:

Laat een reactie achter