Gamerverse: de thuisbasis voor de gamende meerwaardezoeker

Gamerverse: de thuisbasis voor de gamende meerwaardezoeker

Gamerverse: de thuisbasis voor de gamende meerwaardezoeker 1024 768 Yeti Media

Tegenwoordig moet alles zo kort en bondig mogelijk. Beoordelingen moeten worden gereduceerd tot een cijfer en eventueel wat plus- en minpunten (zolang ze maar niet te lang zijn), interviews van een uur lang moeten herleid worden naar een simpele quote en een levensveranderend verhaal van een persoon moet worden verpakt in een tl;dr.

Bij Yeti Media geloven we echter dat er altijd een markt is van meerwaardezoekers. Mensen die verder willen kijken dan beknopte nieuwsberichtjes die werden geschreven op basis van een of andere tweet. Echte die-hard fans die bestáán uit hun passie en het neusje van de zalm willen weten. Ze willen weten hoe alles werkt, wat de achtergrondinformatie is, waar de roots liggen en meer. Kortom, ze willen het volledige verhaal. Niet omdat ze een quiz willen winnen, maar wel omdat het een deel is van zichzelf. Ze nemen de tijd om alle naadjes van de kous te ontrafelen, want ze weten dat kwaliteit altijd een (tijds)investering waard is. Dat geloven we bij Yeti Media en vanuit die optiek hebben we dan ook Gamerverse gestart.

gamerverse screenshot Stadiaverse

Het volledige verhaal

Bij Gamerverse beperken we nieuwsberichten niet tot de droge nieuwsfeiten, want die vind je nu eenmaal overal. Door simpelweg persberichten te herkauwen, krijgen we geen voldoening uit ons werk. We geven elk stuk extra body en waarde door ze aan te dikken met eigen ervaringen en door de feiten te kaderen in hun bredere context. Zo zie jij als gamer het grotere geheel, het totaalplaatje.

Dat doen we vaak speels en gedurfd, maar altijd met een groter doel in het achterhoofd. Dat doel is om jou als gamer te voorzien van accurate informatie die je nergens anders kan vinden. Uiteindelijk gaat het erom dat we de lat van de gaming journalistiek steeds hoger leggen.

Voor ons heeft de media de verantwoordelijkheid om mensen met verschillende meningen te verbinden door het volledige verhaal te brengen. Media speelt een fundamentele rol bij het uitbouwen van een meer begripvolle wereld.

Breng verandering teweeg

Gamers zijn een heel gepassioneerde doelgroep en daar maken nieuwssites helaas maar al te graag misbruik van via op sensatie beluste headliners. We geloven erin dat dit anders kan, want in plaats van ons tegen elkaar op te zetten, heeft de media net de taak om ons te verbinden. Wij willen bijdragen aan die broodnodige verandering.

Vind je kwalitatief hoogstaande gaming journalistiek belangrijk? Wil je meer dan sensatie en wil je voor eens en altijd komaf maken met mediasites die oproer zaaien met ongenuanceerde berichtgeving? Help mee om te bewijzen dat het ook anders kan en steun Gamerverse.

Dat doe je in eerste instantie door Gamerverse regelmatig te bezoeken en je favoriete stukken te delen met je vrienden of op je sociale netwerken. Over sociale netwerken gesproken, je kan ons natuurlijk ook volgen op:

Het is tijd voor de gaming journalistiek van de toekomst. Door ons in de gaten te houden, bouw je mee aan een beter journalistiek universum. Welkom bij Gamerverse.

gamerverse mockup shot smartphone

Laat een reactie achter