De perfecte gastheer voor uw website.

Managed webhosting

We zien websites niet als producten, maar als services waarbij het hanteren van best-practices en het uitvoeren van regelmatige updates essentieel zijn voor het succes ervan.

Dat is waarom we ons met onze Managed Webhosting Services volledig ontfermen over jouw website. Wij zorgen voor de servers, updates, security en prestaties zodat jij je volledig kan focussen op het uitbouwen van je bedrijf.

server statistieken webhosting
marketing data dashboard

All-in-one

totaaloplossing.

Waar andere webhosts zich enkel focussen op het online houden van je website, gaan we bij Yeti Media véél verder.

We voorzien niet enkel kwalitatieve servers voor je website, maar optimaliseren je WordPress-omgeving ook aan de hand van best-practices. Denk dan bijvoorbeeld aan afbeeldingsoptimalisatie, de implementatie van een CDN en het boosten van de security.

Onze gerenommeerde support zorgt ervoor dat jouw website steeds over de laatste nieuwe updates beschikt en staat klaar voor al jouw vragen.


We groeien met je mee.

Een goede website zorgt ervaar dat jouw bedrijf groeit. Ook dan staan we voor je klaar aan de hand van onze pakketten of via een op maat gemaakt voorstel.

Keuzestress?

Is het je niet volledig duidelijk welk pakket bij jou past of heb je nood aan een op maat gemaakt pakket? Alles kan! Contacteer ons even en we helpen je graag.

Ongeziene support

Ontdek hoe hulpvaardig yeti’s zijn. Welk pakket je ook kiest, je kan rekenen op onze onovertroffen klantendienst die je graag te woord staat via mail, telefoon en WhatsApp.

Managed Services

We zorgen ervoor dat jouw website beschikt over de laatste nieuwe updates en houden je steeds op de hoogte van opportuniteiten om je website nog beter te laten draaien.

Inclusief premium add-ons

We optimaliseren je website aan de hand van premium add-ons die je dankzij onze pakketten kan gebruiken zonder meerkost.