Ontdek het Xbox-universum met The Xbox Files

Ontdek het Xbox-universum met The Xbox Files

Ontdek het Xbox-universum met The Xbox Files 1920 1080 Thibault

Yeti Media voegt een nieuw merk aan zijn portfolio toe. Met de uitrol van The Xbox Files blijven we ons sterk focussen op de uitbouw van een gaming media ecosysteem.

Bij Yeti Media is het onze missie om de gaming media naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we door op allerlei manieren bij te dragen aan de mediawereld, maar ook door zelf kwalitatieve mediamerken te lanceren (zoals Gamerverse, Gamerverse Deals en Creatorverse ). Met The Xbox Files voegen we niet alleen een website toe aan ons portfolio, maar ook een wekelijkse podcast.

thexboxfiles.be

The truth is out there

Xbox is niet langer beperkt tot een thuisconsole. Het merk is uitgegroeid tot een waar ecosysteem, met een sterke aanwezigheid binnen console gaming, pc gaming en cloud gaming. The Xbox Files is het centrale platform waar lezers, luisteraars en kijkers een unieke blik krijgen op het Xbox-universum. Aan de hand van nieuws, features en (p)reviews spreken we Xbox-fans rechtstreeks toe.

Net zoals bij alle mediamerken van Yeti Media, ligt er bij The Xbox Files een grote focus op persoonlijkheid en nieuwe media. Dat bewijzen we bijvoorbeeld met onze officiële podcast, die elke woensdagavond te beluisteren is via alle grote podcastspelers.

Content van The Xbox Files vindt ook zijn weg naar Gamerverse, dat dienst doet als centrale hub voor alle gaming merken van Yeti Media.

Laat een reactie achter