Web project

Crowd For Clubs

Crowd For Clubs helpt jouw vereniging bij het bedenken, organiseren en runnen van succesvolle verkoopscampagnes voor meer inkomsten en minder kopzorgen!

De uitdaging
Crowd For Clubs faciliteert online verkoopscampagnes voor verenigingen. Yeti Media kreeg de uitdaging om een flexibel platform te ontwerpen dat eenvoudig kan worden ingezet voor een variatie aan verenigingen.

We zochten naar een flow die het voor de gebruikers enorm gebruiksvriendelijk maakt om online hun lokale vereniging te steunen, terwijl het ook voor Crowd For Clubs eenvoudig moet blijven om het platform te schalen naar een grote variatie aan verenigingen.

Samenwerken met Thibault is altijd duidelijk en efficiënt. Er heerst altijd een ‘can-do’-sfeer in onze gesprekken. Een aanrader voor iedereen die start met zijn online verhaal.

crowd for clubs

Crowd For Clubs

2023

Design
Development
UX
WordPress

Een gestroomlijnd proces

Net zoals elke vereniging stapsgewijs wordt begeleid bij het opzetten van een campagne met Crowd For Clubs, moet er ook voor gebruikers een logische structuur zijn. In een webshop kiezen ze de producten die hun lokale vereniging aanbiedt, in het winkelmandje selecteren ze het lid dat hen heeft aangezet tot de aankoop en via een geïntegreerd betaalsysteem wordt er meteen online afgerekend.

crowd for clubs homepage
Flexibel en uitbreidbaar.
crowd for clubs webshop

Aangezien er voortdurend verschillende campagnes lopen op Crowd For Clubs, was het belangrijk om een flexibel platform te ontwerpen dat genoeg ruimte biedt voor uitbreidingen. Aan de hand van op maat gemaakte add-ons zorgen we ervoor dat Crowd For Clubs het bestelproces makkelijk kan afstemmen op de verschillende campagnes.

Geavanceerde rapportage
crowd for clubs webshop

Wat er aan de voorkant uitziet als een eenvoudige webshop, biedt achterliggend tal van mogelijkheden voor geavanceerde rapportages. Op die manier kan Crowd For Clubs de nodige data voorzien voor de verenigingen.

Zullen we onze krachten verenigen?

Werk samen met Yeti Media en je kan erop rekenen dat je een partner hebt die voor je klaarstaat, zowel op korte termijn als lange termijn.