In-house media brand

Disneyverse

Disneyverse is een ode aan de essentie van Yeti Media: een grenzeloze verbeelding en de passie om dromen waar te maken.

Voor velen is Disney een onlosmakelijk deel van hun kindertijd en van zichzelf. Niet alleen voor jongere generaties, maar ook voor de hedendaagse generatie. Naast kinderen te verwonderen met een ongekende fantasie, brengt het bedrijf ook heel wat normen en waarden bij door middel van de meergelaagdheid van hun producties. In welke fase van je leven je ook bent, er is een grote kans dat Disney er op de een of andere manier een deel van is. Of je nu een voorliefde hebt voor animatiefilms, of een die-hard Star-Wars fan bent, het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe manieren om je te laten wegdromen.

Op Disneyverse kunnen bezoekers terecht om op de hoogte te blijven van alles wat speelt bij Disney, zowel wat betreft het bedrijf als hun vele projecten. Aan de hand van dieptestukken bieden we een brede kijk op alle aspecten van het bedrijf en zijn impact op de wereld van popcultuur. Gaande van een overzicht van nieuwe toevoegingen op Disney+ tot een psychoanalyse van The Princess and the Frog, Disneyverse behandelt alles dat achter de magie schuilt.

Disneyverse logo animation

Yeti Media

2019

Copywriting
Content Strategy
Branding
WordPress
Operations

Meer dan magie

Disney heeft als doel om te inspireren, om mensen te laten dromen. Een oogmerk dat we zo nobel vinden, dat we er een volledig mediakanaal aan wijdden.

disneyverse mockup

Samenwerken aan magische projecten?

Jij hebt de droom, wij hebben de magie. Laten we samenwerken en dromen waarmaken!