In-house media brand

Gamerverse

Voor de gamende meerwaardezoeker.

Bij Gamerverse beperken we nieuwsberichten niet tot de droge nieuwsfeiten, want die vind je nu eenmaal overal. Door simpelweg persberichten te herkauwen, krijgen we geen voldoening uit ons werk. We geven elk stuk extra body en waarde door ze aan te dikken met eigen ervaringen en door de feiten te kaderen in hun bredere context. Zo zie jij als gamer het grotere geheel, het totaalplaatje.

Dat doen we vaak speels en gedurfd, maar altijd met een groter doel in het achterhoofd. Dat doel is om jou als gamer te voorzien van accurate informatie die je nergens anders kan vinden. Uiteindelijk gaat het erom dat we de lat van de gaming journalistiek steeds hoger leggen.

gamerverse website mockup

Yeti Media

2019

Copywriting
Content Strategy
Branding
WordPress
Operations

Het volledige verhaal

Gamers zijn een heel gepassioneerde doelgroep en daar maken nieuwssites helaas maar al te graag misbruik van via op sensatie beluste headliners. We geloven erin dat dit anders kan, want in plaats van ons tegen elkaar op te zetten, heeft de media net de taak om ons te verbinden. Met Gamerverse proberen we deze verandering teweeg te brengen.

gamerverse mockup shot smartphone

Samenspelen?

Wil je een project uitwerken? Wij worden graag jouw player 2!