Web project

Lélé

De missie van Lélé is duidelijk: kinderen het verjaardagsfeestje geven dat ze verdienen aan de hand van betoverende themapakketten.

De uitdaging

Om het boeken van een feestje zo eenvoudig mogelijk te maken voor ouders, klopte Lélé aan bij Yeti Media. We kregen de missie om een website te ontwikkelen die een efficiënt, eigentijds en stijlvol uiterlijk draagt, maar via leuke details toch het speelse karakter van Lélé overbrengt. We gingen verder dan de technische kant van zaken en gebruikten onze ervaring in de online wereld om de workflow voor de gebruiker te stroomlijnen. Zo kan iedereen zich laten inspireren via de website van Lélé en vervolgens een feestje boeken via een interactieve boekingskalender.

Ik werk al eventjes samen met Yeti Media en ben heel tevreden over hen. Het is dikwijls dat wij nog iets moeten aanpassen en dit is nooit een probleem voor Thibault.

Zeker een aanrader, niet twijfelen. 🙂

Lélé

2017

Design
Development
UX
WordPress

Van wireframes…

Via gerichte gesprekken tackelden we alle onduidelijkheden en konden we volledig op dezelfde golflengte komen als de klant. Met de wensen van de klant als streefdoel dachten we na over de informatiearchitectuur die we uiteindelijk concretiseerden in schetsen. Bij de schetsen werd steeds om tussentijdse feedback gevraagd bij de klant zodat we actief samen konden zoeken naar de beste lay-out voor de website.

… naar een werkende site.

Om de kosten te drukken, werd er gezocht naar een premium WordPress template die zou fungeren als stevige fundamenten van de site. De bestaande functionaliteiten werden vervolgens uitgebreid met op maat gemaakte plugins en pagina’s.

Custom plugin
Het sprookjesbos van Lélé

Lélé plant voor elk geboekt feestje een paar bomen, zo ervaren ook kinderen van latere generaties de positieve impact van Lélé. Yeti Media ontwikkelde een plugin die automatisch bijhoudt hoeveel bomen er reeds geplant werden om dit vervolgens via een teller trots te tonen aan de bezoekers.

lelefun bomenteller
Relax, Lélé doet de rest
Interactief boekingsformulier

Verjaardagsfeestjes kunnen gegeven worden in bepaalde regio’s en op bepaalde dagen. Via een interactieve boekingskalender kunnen bezoekers per regio eenvoudig de beschikbaarheid raadplegen en vervolgens meteen een boeking plaatsen.

Samen een feestje bouwen?

Werk samen met Yeti Media en je kan erop rekenen dat je een partner hebt die voor je klaarstaat, zowel op korte termijn als lange termijn.