Web project

Petsfluence

Neem jij ook dagelijks foto’s van je huisdier? Dan is een bijverdienste als ‘Petsfluencer’ misschien wel iets voor jou!

De uitdaging
Petsfluence verbindt merken met de ideale influencers. Yeti Media kreeg de uitdaging om dit proces te stroomlijnen en deels te automatiseren.

Aan de hand van use cases schetsten we de ideale workflow voor influencers. Waar ze bij de vorige website steeds een formulier opnieuw moesten invullen, vonden we het belangrijk dat deze informatie bewaard bleef in een centrale database. Op die manier kunnen influencers intekenen op nieuwe campagnes  met een druk op de knop.

Thibault heeft onze website van voorheen onder de loep genomen en een volledig nieuwe website gebouwd die als platform kan dienen met heel wat op maat gemaakte zaken. Niet enkel is de website 100 keer beter als wat we voordien hadden, ook zijn teksten veel beter geformuleerd. We konden rekenen op de vakkennis van Thibault die duidelijk veel kennis van zaken heeft die veel verder gaat als de website alleen. De extra begeleiding onderweg naar de juiste processen en redeneringen achter bepaalde zaken hebben ons geholpen om een veel duidelijkere en betere belevenis aan te bieden aan de klanten die naar onze website komen. Sterk aan te raden dus!

Petsfluence

2022

Design
Development
UX
WordPress

Geoptimaliseerde lead generation

Nieuwe influencers die op de website komen, worden begeleid naar een gestroomlijnd proces om zich aan te melden als ‘Petsfluencer’. In drie eenvoudige stappen kunnen influencers meteen aan de slag.

Word gezien.
Geïntegreerde webshop

Influencers die hun account naar een hoger niveau willen tillen, kunnen bij Petsfluence ook een feature kopen op een van hun succesvolle Instagram-accounts. Het afrekenen gebeurt eenvoudig via een geïntegreerde webshop.

Wij vergeten je niet
Centrale database

In een centrale database kunnen influencers meer informatie kwijt over hun social media accounts, adresgegevens en meer. Zo wordt die informatie meteen ingevuld wanneer ze zich willen aanmelden voor een of meerdere campagnes.

Wil jij ook een pawsome website?

Werk samen met Yeti Media en je kan erop rekenen dat je een partner hebt die voor je klaarstaat, zowel op korte termijn als lange termijn.