In-house media brand

Tussen Pod en Pint

Toogpraat met het wereldwijde web.

Als duo dat heel wat tijd spendeert op het wereldwijde web, komen Thibault en Wannes dagelijks langs heel wat interessante figuren. De opzet voor Tussen Pod en Pint is dan ook duidelijk: mensen die bekend zijn van het wereldwijde web uitnodigen voor een gemoedelijke babbel.

Tussen Pod en Pint is het summum van Wannes en Thibault hun gezamenlijke interesse voor nieuwe media, technologie en het web. In elke aflevering van de podcast komen deze raakvlakken dan ook prominent naar voren. Zo passeerden onder andere Xander de Rycke, Koen Crucke, Chrostin, Thomas Smolders en meer in de studio. Tussen Pod en Pint is een passieproject in de breedste zin van het woord. Opgericht tijdens een pauzemoment in de hogeschool en elk aspect van het project werd vervolgend eigenhandig aangescherpt.

Yeti Media

2016

Branding
New media
Podcasting

Aan de basis van Yeti Media

Tussen Pod en Pint is meer dan een project van Yeti Media, het project ligt op veel manieren aan de basis van Yeti Media. Waarden zoals het ontwikkelen van kwalitatieve content en de impact van podcasting, werden namelijk scherpgesteld dankzij Pod en Pint.

tussen pod en pint podcast thibault seynaeve

Samen een pint pakken?

We spreken graag even af om tussen pot en pint over jouw volgende project te praten.