Yeti Media ❤️ restaurants.

Succesvol een restaurant runnen tijdens corona?

In een tijd waarin alles op elk moment kan veranderen, moeten restaurants zichzelf opnieuw uitvinden. Thuislevering en takeaway zijn een must geworden en digitalisering dringt zich op.

Wil je als restaurantuitbater terug op beide oren kunnen slapen omdat je restaurant zelfs tijdens de coronacrisis op autopiloot draait? We helpen je er graag bij.

restaurant lobster mockup
Maak je restaurant toekomst- (en pandemie)bestendig.

Het zijn de restaurants die digitalisering omarmen, die deze crisis zonder al te grote kleerscheuren kunnen doorstaan.

1

Mijn restaurant heeft nog geen website.

Breng trouwe en nieuwe klanten op de hoogte over de continuïteit van je restaurant tijdens de coronacrisis. Informeer hen over de mogelijkheden en jouw menu en ontvang meer bestellingen voor takeaway en afhaling.

2

Mijn restaurant heeft een website, maar geen bestelsysteem.

Is het overzicht helemaal zoek tussen al die telefoontjes en bestellingen? Rust je website uit met een volwaardig bestelsysteem voor een gecentraliseerd overzicht en minder telefonisch contact. Zo kan jij je helemaal focussen op het reilen en zeilen van jouw bedrijf zonder steeds receptionist te moeten spelen.

3

Mijn restaurant heeft reeds een online bestelsysteem.

De meeste restaurants betalen een maandelijks abonnement voor hun bestelsysteem. Na verloop van tijd lopen de kosten al snel op. Door je eigen website uit te rusten met een bestelsysteem, betaal je enkel een eenmalige kost voor de ontwikkeling van de website.

takeaway met mondkapje tijdens corona

Geen tijd voor

groeipijnen.

Van eindeloze telefoontjes tot bestellingen die in het honderd lopen wegens een gebrek aan overzicht, elk restaurant heeft het er momenteel moeilijk mee.

Met een eigen website met ingebouwd bestelsysteem, maak je het jezelf en je klanten makkelijker. Betalingen kunnen volledig online worden afgehandeld, zodat je geen tijd meer verliest voor het opnemen en verifiëren van bestellingen. Een overzichtelijk dashboard met alle bestellingen biedt je meteen meer controle en minder kopzorgen.

Reik jezelf en je klanten een overzichtelijk bestelsysteem aan en bewijs dat jouw restaurant toekomstbestendig is. Verlies geen klanten aan concurrenten die digitalisering wél omarmen.

Tijdelijke steunkorting voor restaurants ?

Om restaurants een hart onder de riem te steken, geniet je als restaurant van een tijdelijke steunkorting op alle pakketten.


Eenvoud in moeilijke tijden.

Deze tijden zijn al ingewikkeld genoeg, dus we houden het graag simpel. We hebben drie pakketten samengesteld waarmee restaurants zich volledig kunnen richten op hun passie: hun gasten culinair verwennen.

De steunkorting is reeds verrekend.

Keuzestress?

Is het je niet volledig duidelijk welk pakket bij jou past of wil je jouw droomwebsite à la carte samenstellen? Alles kan! Contacteer ons even en we helpen je graag.

Ongeziene support

Ontdek hoe hulpvaardig yeti’s zijn. Welk pakket je ook kiest, je kan rekenen op onze onovertroffen klantendienst.

WordPress

We delen graag onze jarenlange ervaring met WordPress om een krachtige website te bouwen die meeschaalt met jouw ambities.

6 maanden garantie

Onze websites worden zo gebouwd dat ze klaar zijn voor de toekomst en tegen een stootje kunnen. Als bewijs daarvan, voorzien we elke website van zes maanden garantie.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]