Premium Yeti-ervaring. Ongeziene prijs. 

Jouw unieke sneeuwvlokje op het web

Bij het starten van een onderneming komt heel wat kijken. Door Yeti Media in de arm te nemen als partner voor jouw eigen professionele website, kies je voor een betrouwbare partner voor een van de cruciale aspecten van een succesvolle onderneming: digitalisering.

Met voordelige starterspakketten geven we start-ups de mogelijkheid om hun onderneming meteen naar een hoger niveau te tillen. Zorg voor meer naambekendheid, word een autoriteit binnen jouw expertisegebied en krijg nieuwe klanten via jouw eigen website!

yeti media website mockup


Er is geen verkeerde keuze

We hebben drie pakketten samengesteld voor de meest gevraagde websitetypes: een landing page, een professionele website met blog en een webshop. Welke keuze je ook maakt: elke website is eindeloos uitbreidbaar en aanpasbaar.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn website opgeleverd? Wat gebeurt er wanneer ik online bestel? Ontdek het antwoord op al je vragen op onze FAQ-pagina!

Keuzestress?

Is het je niet volledig duidelijk welk pakket bij jou past of wil je jouw droomwebsite à la carte samenstellen? Alles kan! Contacteer ons even en we helpen je graag.

Ongeziene support

Ontdek hoe hulpvaardig yeti’s zijn. Welk pakket je ook kiest, je kan rekenen op onze onovertroffen klantendienst.

WordPress

We delen graag onze jarenlange ervaring met WordPress om een krachtige website te bouwen die meeschaalt met jouw ambities.

6 maanden garantie

Onze websites worden zo gebouwd dat ze klaar zijn voor de toekomst en tegen een stootje kunnen. Als bewijs daarvan, voorzien we elke website van zes maanden garantie.