himalaya

Yeti-identiteiten

onthuld.

Bel de kranten! Hieronder vind je de ware identiteiten achter al die yetikracht.

yeti media thibault seynaeve
Yeti in Chief

Thibault Seynaeve

Yeti Media is ontstaan uit de samensmelting van Thibault zijn drie grootste passies: web, media en gaming. Met een ambitie om de mediawereld naar een hoger niveau te tillen en zo een betekenisvolle impact te maken op mensenlevens, waakt Thibault over de visie van Yeti Media.

Wanneer hij niet aan het werk is voor een van onze mediamerken of klantenopdrachten, vind je hem met een notitieboek waar hij nadenkt over problematieken in de mediawereld en hoe Yeti Media erbij kan helpen.

yeti media timon vermeulen
Gaming Explorer

Timon Vermeulen

Timon is de schattenzoeker van Yeti Media. Hij bekijkt de gaming wereld met een arendsoog en zorgt ervoor dat geen enkel verborgen pareltje onder onze radar vliegt. Die schatten geeft hij vervolgens de aandacht die ze verdienen op Gamerverse.

Verder zie je hem ook vaak op de sociale kanalen van Gamerverse, waar hij samen met Thibault werkt aan audiovisuele content rond gaming.

yeti media kevin sanders
BizDev & Sales

Kevin Sanders

Waar Thibault als kapitein van het schip Yeti Media stuurt richting de toekomstvisie, zorgt Kevin voor de best mogelijke navigatie. Als BizDev spits hij zich toe op het in de praktijk zetten van plannen, neemt hij marketing en sales op zich en duwt hij Yeti Media de toekomst in.

Als Sales Yeti staat hij altijd klaar om klanten te laten groeien in samenwerking met de mediamerken van Yeti Media. Kevin is tevens de oprichter van Sanders Business Group.

Schud een Yeti-poot. 

Samenwerken met dit mythische team?

Samen de gaming mediawereld op zijn grondvesten laten daveren? Laten we samenwerken!