himalaya

Yeti-identiteiten

onthuld.

Bel de kranten! Hieronder vind je de ware identiteiten achter al die yetikracht.

yeti media thibault seynaeve
Yeti in Chief

Thibault Seynaeve

Yeti Media is ontstaan uit de samensmelting van Thibault zijn drie grootste passies: web, media en gaming. Met een ambitie om de mediawereld naar een hoger niveau te tillen en zo een betekenisvolle impact te maken op mensenlevens, waakt Thibault over de visie van Yeti Media.

Wanneer hij niet aan het werk is voor een van onze mediamerken of klantenopdrachten, vind je hem met een notitieboek waar hij nadenkt over problematieken in de mediawereld en hoe Yeti Media erbij kan helpen.

yeti media timon vermeulen
Gaming Explorer

Timon Vermeulen

Timon is de schattenzoeker van Yeti Media. Hij bekijkt de gaming wereld met een arendsoog en zorgt ervoor dat geen enkel verborgen pareltje onder onze radar vliegt. Die schatten geeft hij vervolgens de aandacht die ze verdienen op Gamerverse.

Verder zie je hem ook vaak op de sociale kanalen van Gamerverse, waar hij samen met Thibault werkt aan audiovisuele content rond gaming.

yeti media kevin sanders
BizDev & Sales

Kevin Sanders

Waar Thibault als kapitein van het schip Yeti Media stuurt richting de toekomstvisie, zorgt Kevin voor de best mogelijke navigatie. Als BizDev spits hij zich toe op het in de praktijk zetten van plannen, neemt hij marketing en sales op zich en duwt hij Yeti Media de toekomst in.

Als Sales Yeti staat hij altijd klaar om klanten te laten groeien in samenwerking met de mediamerken van Yeti Media. Kevin is tevens de oprichter van Sanders Business Group.

davy de rauw yeti media
Xbox-specialist

Davy De Rauw

Je vindt Davy meestal op het voetbalveld of achter zijn Xbox-console. Zijn carrière als gaming journalist ving aan bij Insidegamer, waar de community hem bij de core redactie stemde. Enkele freelance jobs later bij de bekendste gaming media van België en Nederland, sloot Davy zich aan bij Yeti Media waar hij een toonaangevende rol speelt bij de uitbouw van ons Xbox-merk The Xbox Files.

Alhoewel Davy op alle platformen gamet, ontstond zijn liefde voor het Xbox-ecosysteem bij de lancering van de Xbox 360. Het nieuwe achievementsysteem kreeg hem meteen in zijn greep en die passie voor het platform werd alleen maar gesterkt door zijn grote geloof in de visie van het bedrijf.

Gamerverse Joachim Lootens
...

Joachim Lootens

Schreef zijn masterproef rond videogames, maar werd ICT-leerkracht. PlayStation fanboy van het eerste uur, maar gefascineerd door all things geeky, waardoor er nu ook een Nintendo Switch, een Xbox en een Stadia controller in zijn living rondslingert. Kruipt liefst in de virtuele huid van Ratchet & Clank, Spider-Man, Aloy of Nathan Drake, maar gaat ook overstag voor games als Forza Horizon en Football Manager. Beschikt over een vlotte pen, een co-op gaming partner in crime en een uitgebreide backlog.

gamerverse aaike geusens
...

Aaike Geusens

Aaike Geusens is een gameliefhebster met een ervaren pen. Afstuderen deed ze als journaliste, maar vandaag tikt ze wervelende en wervende teksten als copywriter. Ze voelt zich thuis in een waaier aan genres, maar heeft een zwak voor indie games. Bij Gamerverse wil ze vooral verborgen parels meer aandacht geven.

Gamerverse Christophe De Bont
Xbox-specialist

Christophe De bont

Veteraan uit de tijd dat mensen nog spelmagazines kochten. Op en top verknocht aan papier – je vindt hem tegenwoordig tussen de pagina’s van De Standaard – maar wil bij ons ook andere mediavormen verkennen. Je weet maar nooit dat mensen plots ook geen kranten meer lezen.
Gamerverse Julian De Backer
...

Julian De Backer

Robby Bisschop Gamerverse
...

Robby Bisschop

Schud een Yeti-poot. 

Samenwerken met dit mythische team?

Samen de gaming mediawereld op zijn grondvesten laten daveren? Laten we samenwerken!