Premium Yeti-ervaring. Ongeziene prijs. 

Jouw unieke sneeuwvlokje op het web

Bij het starten van een onderneming komt heel wat kijken. Door Yeti Media in de arm te nemen als partner voor jouw eigen professionele website, kies je voor een betrouwbare partner voor een van de cruciale aspecten van een succesvolle onderneming: digitalisering.

Met voordelige starterspakketten geven we start-ups de mogelijkheid om hun onderneming meteen naar een hoger niveau te tillen. Zorg voor meer naambekendheid, word een autoriteit binnen jouw expertisegebied en krijg nieuwe klanten via jouw eigen website!

yeti media website mockup

Een greep uit onze projecten

LiftOff
liftoff portfolio item

LiftOff

Lanceer jouw bedrijf!
The Xbox Files
the xbox files logo

The Xbox Files

Een unieke blik op het Xbox-universum.

Aan de slag!

Elk bedrijf is uniek: als een sneeuwvlokje! Daarom zitten we graag met je samen om een ideale oplossing uit te denken voor jouw onderneming. Na een eerste gesprek gaan we meteen aan de slag zodat je zo snel mogelijk jouw nieuwe website trots aan de wereld kan laten zien!

Ongeziene support

Ontdek hoe hulpvaardig yeti’s zijn. Welke service je ook kiest, je kan rekenen op onze onovertroffen klantendienst via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Betrouwbare totaaloplossingen

Ook na het opleveren van je website blijven we je verder ondersteunen met onze totaalpakketten voor Managed Hosting.

6 maanden garantie

Onze websites worden zo gebouwd dat ze klaar zijn voor de toekomst en tegen een stootje kunnen. Als bewijs daarvan, voorzien we elke website van zes maanden garantie.