Yeti Media helpt restaurants digitaliseren tijdens coronacrisis

Yeti Media helpt restaurants digitaliseren tijdens coronacrisis

Yeti Media helpt restaurants digitaliseren tijdens coronacrisis 2560 1707 Yeti Media

De coronacrisis vormt een ongeziene uitdaging voor alle particulieren en bedrijven, maar vooral de horecasector wordt ongemeen hard getroffen. Takeaway en thuislevering zijn de enige manieren geworden om alsnog inkomsten te genereren. Yeti Media lanceert speciale starterspakketten waarmee restaurantuitbaters hun zaak een broodnodige boost kunnen geven door thuislevering en afhaling te faciliteren

Cruciaal kruispunt voor restaurants

In een tijd waarin alles op elk moment kan veranderen, moeten restaurantuitbaters kunnen rekenen op een robuuste online aanwezigheid waar ze op kunnen terugvallen om hun zaak te allen tijde actief te kunnen houden. Te veel restaurants bevinden zich nu op een lastig kruispunt waarbij ze beseffen dat een eigen website met bestelsysteem cruciaal is, terwijl er net minder financiële vrijheid is dan ooit.

Hulpvaardigheid zit in het DNA van yeti’s en we willen dan ook graag helpen door te doen waar we goed in zijn. De komende tijd willen we zoveel mogelijk restaurants helpen door ze een professionele online uitstraling te geven. Omdat we beseffen dat het nu niet de tijd is voor grote investeringen, gunnen we elk restaurant een stevige steunkorting.

Een professionele online aanwezigheid is cruciaal tijdens deze periode.

Geen tijd voor groeipijnen

Het ene restaurant krijgt quasi geen bestellingen binnen omdat ze niet beschikken over een online aanwezigheid, terwijl het andere restaurant net zoveel telefonische bestellingen ontvangt dat er amper nog tijd over is voor restaurantuitbaters om zich te richten op het reilen en zeilen van hun restaurant. We hebben drie pakketten uitgedacht om zo elk restaurant te kunnen helpen, ongeacht de situatie waarin ze zich bevinden.

Snowflake Pack (199,99 euro)

Met ons eerste pakket richten we ons tot de restaurants die nog niet beschikken over een website of restaurants die nood hebben aan een online modernisering. Het betreft een onepage-website waar je als restaurantuitbater alle nodige plaats krijgt om bezoekers meer te vertellen over de unieke elementen van jouw restaurant. Door hier ook een menukaart te voorzien, kunnen klanten zich goed informeren alvorens ze je opbellen om een bestelling te plaatsen. Dat is duidelijker voor de klant en werkt tijdsbesparend voor jou als restaurantuitbater: win-win.

Snow Angel Pack (299,99 euro)

Ons tweede pakket neemt de sterke fundamenten van het eerste pakket, maar bouwt daarop verder. Via een bestelformulier kunnen klanten via mail hun bestelling kunnen doorgeven. Zo verlies je minder tijd met telefoontjes terwijl de klant in alle comfort thuis kan bestellen. Verder krijg je ook een blog waarmee je klanten eenvoudig op de hoogte houdt van de laatste nieuwe ontwikkeling. Ook krijg je een koppeling met MailChimp en 1 uur maintenance. Dat houdt in dat je ons aan het werk kan zetten om je website uit te breiden of om specifieke zaken achteraf aan te passen.

Bigfoot Pack (499,99 euro)

Met ons Bigfoot Pack beschik je als restaurantuitbater over alles dat je nodig hebt in dit “nieuwe normaal”. Via een volwaardig bestelsysteem worden zowel bestellingen als betalingen volledig geautomatiseerd online. Als restaurantuitbater kan jij je zo volledig focussen op jouw passie: klanten culinair verwennen. Verder ontvang je alles dat je ook bij de twee bovenstaande pakketten ontvangt, waaronder: een blog, koppeling met MailChimp en 1 uur maintenance.

Kan jouw restaurant onze hulp gebruiken, ken je een restaurant dat we kunnen helpen of heb je vragen? Je weet waar je ons kan vinden!

Laat een reactie achter