Yeti Media lanceert Creatorverse: het platform voor de gamende content creator

Yeti Media lanceert Creatorverse: het platform voor de gamende content creator

Yeti Media lanceert Creatorverse: het platform voor de gamende content creator 1920 1080 Thibault

Gamen is allang niet meer beperkt tot een solo-activiteit. Niet alleen worden games steeds vaker samen gespeeld, maar tegenwoordig is elke gamer ook een content creator. Met Creatoverse richten we ons specifiek tot die ambitieuze content creators.

Twee van de vijf grootste YouTube-kanalen van de wereld zijn gaming gerelateerde kanalen. En niet alleen op YouTube is gaming content hot. Alle sociale media staat er bol van en daar lijkt geen verandering in te komen. Nu gaming steeds toegankelijker wordt (bijvoorbeeld door de uitrol van cloud gaming) groeit gaming exponentieel en daarmee ook de behoefte om kwalitatieve gaming content te maken. Denk dan maar aan het delen van gameplay video’s of livestreams.

We geloven erin dat iedereen zich moet kunnen uitdrukken en helpen onze lezers, kijkers en luisteraars er graag bij om dat op een zo goed mogelijke manier te doen.

Met Creatorverse richten we ons rechtstreeks tot alle gamers die hun content creation naar een hoger niveau willen tillen. Aan de hand van nieuwsberichten, gidsen en reviews reiken we ons publiek de middelen aan om betere content creators te worden. We geloven erin dat iedereen zich moet kunnen uitdrukken en helpen onze lezers, kijkers en luisteraars er graag bij om dat op een zo goed mogelijke manier te doen.

Volg Creatorverse op:

Laat een reactie achter